Šeik Muhamed bin Zajed je odlučio svim građanima Srbije da podijeli 1000 eura u gotovini – ovo je uslov..

Šeik Muhamed bin Zajed je odlučio svim građanima Srbije da podijeli 1000 eura u gotovini – ovo je uslov..

Juli 8, 2018 0 By admin

Popularni biznismen i šeik Muhamed bin Zajed al Nahjan je rekao kako će do kraja decembra svim građanima Srbije dati po hiljadu eura, na taj način želi da učvrsti stav u narodu da je on spasioc ove zemlje, provija se između ostalog među medijima, političarima i građanima, tako prenose Vesti.

Navodno, šeik je i sam vidio kolika je odgovornost na njemu, odlučio je da neće Srbiju iznevjeriti, a on je odlučilo da pored investicija i kredita koje je planirao sliti u Srbiji preduzeti i konkretne korake kako bi svaki građanin mogao osjetiti boljitak.

Svakom ukućaninu će šeik Muhamed dati hiljadu eura u domaćinstvu, apelujemo građane da budu strpljivi, pošto šeik sa saradnicima neće do svakoga stići, ali će svaki građanin do decembra dobiti hiljadu eura, kazao je ministar i iskazao je želju da ostane anoniman.

Pored novca koji će dobiti, građani će tako na licu mjesta moći da konkurišu kod šeika sa svojim projektima za povoljne kredite, odnosno moći će promijeniti sliku u Srbiji da nema dobrih projekata, kako bi arapski finansijeri mogli da ulože svoj novac.

Svi oni koji imaju projekat ili više njih, šeiku će odmah moći predati. Apelujemo na građene da projekti budu odštampani i ukoričeni, njihova veličina mora biti najmanje 12 i font mora da bude TNR, Times News Roman.

Motivaciono pismo i CV se podrazumijeva, kazao je sagovornik. Nakon što se ova akcija sa podjelom novca realizuje, Srbija će tako dobiti bespovratnih sedam milijardi, kupovna moć i dinar će da ojačaju, a to znači da će i standard građana ojačati.

Ove godine se nećemo baviti predviđanjima, vidjeti ćemo koliko će se novca u Srbiju iz dijaspore sliti, odnosno koliko za vrijeme praznika dolazi gastarbajtera u domovinu.